Del dette
Inspirasjon

4 grunner til å ha en ulltrøye i skapet

Ulltrøyen er et nøkkelplagg i den skandinaviske basisgarderoben. Dette lille, men funksjonelle plagget dekker flere ulike behov i løpet av vinterhalvåret. Investerer du i en litt finere ulltrøye kan du godt la den synes under andre plagg,eller rett og slett bruke den alene. Derfor bør du eie en:

1. En ullltopp er fornuftig 

Rådene for barn gjelder også for voksne! I surt vær og kuldegrader er det ingenting som slår 3-lagsprinsippet med ull innerst. Ull vil aldri føles kald eller klam mot huden, men holder deg i stedet varm, tørr og behagelig.

 

2. En ulltopp utvider mulighetene i vintergarderoben

Å kle seg når det er kaldt kan være utfordrende og det er lett å havne med en vinteruniform bestående av en stor ullgenser og jeans. Med ulltrøye under kan du fortsatt bruke bluser, skjorter, tynne gensere og det du ellers måtte ha i skapet - selv i minusgrader.

3. Ulltopper er perfekt på reise


En ullsinglet tar liten plass men gjør stor nytte. Den luner når det er kjølig og kan brukes alene når et er varmt. Ull har i tillegg smussavstøtende og bakteriehemmende egenskaper som gjør at en ulltrøye kan brukes i flere dager før den må vaskes, og den krøller svært lite.
 

4. Ulltopper hjelper deg å spare på klesvasken og miljøet

 

I tillegg til at selve ullplagget kan gå lenge mellom vask, kan ull hjelpe deg å kutte ned på den totale klesvasken. Med mindre du får flekker vil en ulltrøye med ermer beskytte plagget du bruker over slik at også dette kan brukes flere ganger mellom hver vask.

Flere Stories
ullgenser

Slik styler du de perfekte høstantrekkene

Basic klær i tynn ull er det perfekte utgangspunkt for en moteriktig stil for denne høsten – og årene som kommer. Fast fashion er nemlig ut – gå heller basic og bærekraftig!
Les mer
Barneklær: Dette bør barnehagehylla inneholde

Barneklær: Dette bør barnehagehylla inneholde

Lurer du på hvilke klær som trengs i barnehagen om høsten? Se miljøbarnehagens anbefalinger her.
Les mer
ullsokker barn

Ullsokker + gummistøvler = sant

Er det hoppe-i-sølepytt-vær? Hold barneføttene varme i gummistøvlene med ullsokker!
Les mer