Om oss

Om Pierre Robert Group

Vi tror på den perfekte kombinasjonen av komfort og stil. Med enkle linjer og stilrent design finner vi inspirasjon i den Skandinaviske livsstilen, og alle våre klær blir utviklet av vårt designteam i Oslo.

Pierre Robert Group (PRG) er ledende undertøyleverandør i Norge, og lager baseplagg av høy kvalitet for kvinner, menn og barn. 

 

We commit to creating quality basics - made with care, and beloved for their comfort and style. 

 

Pierre Robert Group har distribusjon i Norge, Sverige og Finland, primært i dagligvarekanalen og online. Vi eier merkevarene Pierre Robert, La Mote, Norlyn, Black Horse og Finnwear.

Alle våre plagg utformes av vårt skandinaviske designteam i Oslo. Vi legger stor fokus på kvalitet, og jobber tett med våre leverandører på produktkvalitet, HMS, miljø- og samfunnsansvar. Alle våre leverandører må følge våre etiske retningslinjer om arbeiderrettigheter, dyrevelferd og miljø.

Med kunnskap og sterke merkevarer skal vi bidra til vekst og lønnsomhet for nordisk dagligvare. Vi har omlag 200 ansatte i Norge, Sverige og Finland, og driftsinntektene i 2018 lå på 680 millioner NOK. I Norge har Pierre Robert Group en markedsandel på 14,4% i det totale tekstilmarkedet, og 78% andel av tekstilkategorien i dagligvarekanalen. 

Pierre Robert Group er en del av Orkla, og inngår i forretningsenhenten Orkla Care. Vi har kontorer i Stockholm og Vantaa, og hovedkontor i Oslo.

#ComfortInStyle

 

 

Flere Stories
Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Les mer
Skandinavisk design

Skandinavisk design

Pierre Robert er skreddersydd for en skandinavisk livsstil, noe som setter en høy standard. Materialene må være av høy kvalitet, passformen må være perfekt, og klærne må være stilrene og moderne, men komfortable nok for en hektisk hverdag.
Les mer
Pierre Roberts designer håndtegner mønster til vårt undertøy til barn, ofte basert på barnetegninger.

Håndtegnet design - inspirert av barnetegninger

Pierre Roberts undertøy til barn er populært blant norske smårollinger. Designer Bente Helstrøm tegner mønstrene for hånd, og henter ideer fra barnas verden.
Les mer