Share this
Inspirasjon

@Annijors yogarutine

Blogger Anniken Jørgensen sverger til yoga mot tankespinn og ryggsmerter. Her er hennes daglige yogarutine, som ikke tar mer enn 15-20 minutter!

 

MY SOUL IS NOT GOING TO WORK, MY BODY IS:

Som mange av dere vet har yoga blitt en stor del av min hverdag, både yoga og meditasjon. Jeg testet ut yoga hjemme for ca 2 år siden, og har fortsatt å ta frem matten de siste årene. ✨ En ting jeg aldri får sagt nok er at det trenger ikke være noe spirituelt med det hele. Du trenger ikke røkelse, magiske stener og musikk som minner om havet for å ta vare på deg selv. Jeg har alltid gjort det enkelt: Sleng på deg noe komfortabelt og ha noe mykt under deg. Yoga er nemlig ganske enkelt. Det handler om å strekke på kroppen, noe vi sjeldent gjør lenger. Det handler om å få pustet riktig, og ikke minst gi musklene dine fleksibilitet og luft. Det er viktig, så veldig viktig. Det skulle vært innført i skolen, helt på ekte. Yoga for meg har reddet meg når det gjelder tankespinn og ryggsmerter. I 15-20 minutter tar jeg tid til å gjøre dette for meg selv, hver eneste dag. Dette, bra med søvn og nok mat og drikke kan gjøre underverker. 🌼

 

Stå opp litt tidligere enn skal du skal, åpne vinduene og gi deg selv litt luft. Du har bare en kropp, og dette maskineriet skal holde deg gående ganske lenge. Og når det kommer til komfortable klær har jeg falt pladask for Pierre Robert sin nye YOGA kolleksjon. De fokuserer denne gang på yoga, noe som passer meg midt i blinken. Det skal sies at det er enkelt å få tak i løpeklær, men når det gjelder å tøye, bøye og strekke på musklene må klærne følge med deg. Pierre Robert har reddet meg i mange situasjoner opp igjennom årene, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har både 1 og 2 strømpebukser fra samme merkevare. Den nye yoga kolleksjonen kommer i mange forskjellige varianter, både overdeler, tights, truser og sokker.

Jeg kan ikke si hvor mye jeg elsker at alle tightsene har høyt liv, noe som gjør at jeg føler meg ekstra komfortabel. Fargepaletten er også til å skryte av. Fint å se på, fantastisk stoff og det viktigste av alt... Fleksibelt å ha på seg.

VISSTE DU AT DU FAKTISK MEDITERER OM DU KLARER Å TØMME HODET FOR TANKER? 🌼

Se yoga klær fra Pierre Robert her

Flere Stories
invisible truse usynlig

Derfor er ikke en truse bare en truse

Vi har gått en lang vei for å lage en truse som er verdens beste for akkurat deg. Les historien her.
Les mer
Tights yay or nay?

Strømpebukser yay or nay?

Når det kommer til strømpebukser er synspunktene — og tabbene — mange. Noen sverger til bare ben på enhver bekostning, mens andre tenker på tights som accessoirer og en kostnadseffektiv måte å oppgradere garderoben på. Så hva er egentlig greia? Begår vi en fashion faux pas i det vi kaster et par 10 denier strømpebukser i handlekurven? Svaret er heldigvis nei.
Les mer
9 smarte pakketips

9 smarte pakketips

Dette bør du ha med i kofferten - enten du skal på storbyferie, sydenreise eller bare en rask weekendtur!
Les mer