Share this
Inspirasjon

Husk dette når du velger strømpebukser

Tights er en viktig accessoire, og kan løfte hele antrekket. Disse tingene bør du tenke over neste gang du handler strømpebukser.
 1. Velg riktig denier (den) på strømpebuksene. Denier er en betegnelse for masketettheten i strømpebukser, og gir en indikasjon om tykkelse. Tynne, fine, litt gjennomsiktige strømpebukser ligger vanligvis på 10-20 den og er perfekte til fest, uansett om du går for sorte eller hudfargede. De gammeldagse, hudfargede strømpebuksene med "støttestrømpe look" er historie, og Pierre Roberts 10 denier strømepbukser er tilnærmet usynlige og gir inntrykk av helt bare, glatte bein.  Strømpebukser på 50 den og oppover er tettere, varmer mer, og passer fint når det er kaldt.
   
 2. Tenk på tights som accessoirer. Tights er en utrolig billig og effektiv måte å oppdatere garderoben på. En glemt, og kanskje litt kjedelig kjole kan få nytt liv med en fargesterk eller mønstret strømpebukse.
   
 3. Ha et bredt utvalg av mønstrete og ensfargede strømpebukser i skuffen. Det gir deg større variasjonsmuligheter i garderoben og lar deg skape spennende kontraster og kombinasjoner med klær du allerede har i skapet.
   
 4. Strømpebukser designes i takt med resten av trendene for sesongen. Se hva som finnes på markedet; et nytt antrekk kan løftes fra fin til fantastisk med sesongriktige strømpebukser.
   
 5. Husk at vertikale mønstre forlenger , og er perfekt for de som vil få bena til å se lengre ut.
   
 6. Det er forskjell på tights og tights. Materialsammensetning, finish og produksonsmetode har alle påvirkning på kvaliteten. Strømpebukser av god kvalitet føles bedre mot huden, holder lengre, og ser penere ut. Pierre Robert tights er strikket i en polyamidblanding ( eller ull ) som føles myk og behagelig, gir god hold og elastisitet, og en jevn, fin overflate. Hosiery Collection produseres i Italia, som er kjent for høy kvalitet og regnes som spesialister på strømpebukseproduksjon.

Flere Stories
invisible truse usynlig

Derfor er ikke en truse bare en truse

Vi har gått en lang vei for å lage en truse som er verdens beste for akkurat deg. Les historien her.
Les mer
Tights yay or nay?

Strømpebukser yay or nay?

Når det kommer til strømpebukser er synspunktene — og tabbene — mange. Noen sverger til bare ben på enhver bekostning, mens andre tenker på tights som accessoirer og en kostnadseffektiv måte å oppgradere garderoben på. Så hva er egentlig greia? Begår vi en fashion faux pas i det vi kaster et par 10 denier strømpebukser i handlekurven? Svaret er heldigvis nei.
Les mer
Pierre Robert sportsundertøy sports-bh

Trenger du egentlig sportsundertøy?

Er det nødvendig å bruke penger på sports-bh og boxer? Eller kan du like gjerne bruke ditt vanlige undertøy?
Les mer