Inspirasjon

Derfor er ikke en truse bare en truse

Vi har gått en lang vei for å lage en truse som er verdens beste for akkurat deg. Les historien her.

Vi kvinner er forskjellige, og det samme er rumpene våre. Det som sitter som støpt på noen, kan være ukomfortabelt på andre. Sånn er det også med truser. Derfor har vi lagt mye arbeid i å lage en truse som sitter pent og er behagelig for alle slags kropper.

̶  For mange er en truse bare en truse, men ikke for oss. Det ligger utrolig mye arbeid bak hver eneste en, forteller Jorunn Heggdal, sjefsdesigner på Pierre Robert. 

̶  Vi har alltid hatt som målsetning å lage perfekt passform for virkelige kropper, ikke bare de unge og slanke.

Tilnærmet samtlige kvinner vi har spurt synes det er viktigere at undertøyet er komfortabelt og delikat, enn at det er sexy. Og vi har spurt mange!

"Jeg hater for små truser. Jeg vil heller ha en størrelse for stor." - Sitat fra deltaker i fokusgruppe for Pierre Robert.

̶  Vi designere spør og graver og får hele tiden nye innsikter i hvordan vi kan gjøre produktene våre enda mer komfortable, forklarer Jorunn. 

I tillegg får vi mye innsikt fra forbrukerservice og forbrukerundersøkelser. Og en viktig ting som framgår av forbrukerundersøkelsene, er at folk helst ikke vil tenke på undertøyet de har på seg. For når du tenker på trusen din, er det jo nettopp fordi den er ubehagelig. En truse som ikke sitter godt, kan lett ta hele oppmerksomheten din. Har du på deg undertøy som klør eller gnager, er det vanskelig å konsentrere seg om noe annet. 

Derfor satte vi oss fore å lage en truse som eliminerte alle truseproblemer, både de synlige og de usynlige.

Jorunn forteller at vår nyeste truse, Invisible Micro Hipster, hadde utgangspunkt i to hendelser:
̶  Vi hadde workshops med hele undertøysteamet, hvor vi brainstormet om hvordan den ideelle trusa skulle være. Og da kom vi fram til at den skulle føles som om du omtrent ikke hadde den på kroppen. Den skulle være helt usynlig under klærne med kanter som ikke strammer og lager streker over baken, og den skulle ikke gi deg noe søkk i livet. Det skulle være "smooth transmission", det vil si en glidende overgang fra truse til kropp, som om den til slutt smeltet sammen med kroppen.

̶  Den andre triggeren var at vi fant dette fantastiske stoffet hos leverandøren vår, som inspirerte oss veldig fordi det er så lett, silkemykt og holder fasongen utrolig godt!

Så startet arbeidet med å designe den perfekte trusen. Som alltid her i livet var det ikke alt vi så for oss som fungerte i praksis. Blant annet var det produksjonstekniske hensyn som må tas, og ulike metoder ble testet ut og finjustert i samarbeid med vår dyktige undertøys-leverandør.

̶  For eksempel prøvde vi ut forskjellige løsninger med strikken i livet. Og vi endte opp med denne løsningen hvor vi bretter stoffet, slik at selve stoffet utgjør en strikk. Dermed unngikk vi problemet med at den strammer i livet og gir deg muffin-topp, forklarer Jorunn.

 
Også på den nedre trusekanten ble det utviklet et finesse som gjør at den skiller seg fra andre invisible-truser. 
̶  Mange invisible-truser er bare laserkuttet i benåpningene. Men denne er mer teknisk avansert, fordi selve benåpningen bak på trusen har en supertynn, dobbeltstrikket avslutning som gir mer hold, samtidig som den er mer fleksibel og ikke strammer. Den er helt usynlig under klærne og vil hverken rulle seg opp, skli eller bli rufsete i vask. 

 

"Sexy undertøy blir fort liggende lenge i skuffen. Det er ikke det jeg bruker i hverdagen, da vil jeg ha noe mer komfortabelt." - Sitat fra deltaker i fokusgruppe for Pierre Robert. 

I tillegg har Invisible Micro Hipster finesser og detaljer som du kanskje ikke legger merke til, men som har mye å si for komforten. Som den gode elastisiteten i stoffet, og den trykkede vaskeanvisningen som gjør at du unngår en irriterende merkelapp. 

Resultatet ble så bra at vi påstår at vi har skapt verdens beste truse, akkurat hva du fortjener. 

̶  For er du ikke komfortabel innerst, er du ikke komfortabel ytterst heller, sier designeren.
̶  Dette er trusefilosofien vår.

Flere Stories