Share this
Inspirasjon

Husk dette når du velger strømpebukser

Tights er en viktig accessoire, og kan løfte hele antrekket. Disse tingene bør du tenke over neste gang du handler strømpebukser.
 1. Velg riktig denier (den) på strømpebuksene. Denier er en betegnelse for masketettheten i strømpebukser, og gir en indikasjon om tykkelse. Tynne, fine, litt gjennomsiktige strømpebukser ligger vanligvis på 10-20 den og er perfekte til fest, uansett om du går for sorte eller hudfargede. De gammeldagse, hudfargede strømpebuksene med "støttestrømpe look" er historie, og Pierre Roberts 10 denier strømepbukser er tilnærmet usynlige og gir inntrykk av helt bare, glatte bein.  Strømpebukser på 50 den og oppover er tettere, varmer mer, og passer fint når det er kaldt.
   
 2. Tenk på tights som accessoirer. Tights er en utrolig billig og effektiv måte å oppdatere garderoben på. En glemt, og kanskje litt kjedelig kjole kan få nytt liv med en fargesterk eller mønstret strømpebukse.
   
 3. Ha et bredt utvalg av mønstrete og ensfargede strømpebukser i skuffen. Det gir deg større variasjonsmuligheter i garderoben og lar deg skape spennende kontraster og kombinasjoner med klær du allerede har i skapet.
   
 4. Strømpebukser designes i takt med resten av trendene for sesongen. Se hva som finnes på markedet; et nytt antrekk kan løftes fra fin til fantastisk med sesongriktige strømpebukser.
   
 5. Husk at vertikale mønstre forlenger , og er perfekt for de som vil få bena til å se lengre ut.
   
 6. Det er forskjell på tights og tights. Materialsammensetning, finish og produksonsmetode har alle påvirkning på kvaliteten. Strømpebukser av god kvalitet føles bedre mot huden, holder lengre, og ser penere ut. Pierre Robert tights er strikket i en polyamidblanding ( eller ull ) som føles myk og behagelig, gir god hold og elastisitet, og en jevn, fin overflate. Hosiery Collection produseres i Italia, som er kjent for høy kvalitet og regnes som spesialister på strømpebukseproduksjon.

Flere Stories
Slik holder du føttene varme.

Derfor bør hele familien bruke ullsokker

Har du eller noen i familien kalde føtter? Ta en titt på sokkene. Hvis de er laget av bomull bør du sporenstreks bytte til ullsokker.
Les mer
Hanneli Mustaparta for Pierre Robert

Dette er Hanneli

Hanneli Mustaparta er tidligere norsk modell, og jobber som influencer, merkevarekonsulent og art director. Hun ble oppdaget av fotograf Per Heimly i 1999, og er i dag en ledende figur innen mote.
Les mer
Våre favoritter

Våre favoritter

Våre ansatte har plukket ut sine favoritter fra årets Pierre Robert - kolleksjoner.
Les mer