Share this
Inspirasjon

Våre favoritter

Våre ansatte har plukket ut sine favoritter fra årets Pierre Robert - kolleksjoner.

T-shirt Bra
Pernille Burkhalter, Produktsjef

- Jeg sverger til Pierre Roberts superbehagelige T-Shirt BH. Selv om den er spileløs gir den kjempebra støtte og ser utrolig flatterende ut. Venninnene mine har til og med kommentert hvor fine bryster jeg får i den

 

Tynne ulltights
Maria Henrikke Kostøl, Designer

- Jeg går mye med skjørt om høsten, og da er jeg helt avhengig av vår tynne ullstrømpebukse. I motsetning til enkelte tykke ulltights som klør, blir klumpete og ødelegger antrekket, er vår tynne ullstrømpebukse raffinert og flatterende på bena samtidig som den holder meg varm. Elsk!

 

Navy long-sleeve i merinoull
Elle Fure, eCommerce & Markedsansvarlig

-  Vår nye ulltopp i chic navy fra #hannelixpierrerobert - kolleksjonen har allerede blitt en garderobefavoritt. Den står i perfekt stil til høstens beige nyanser, it-fargen rosa og sesongens skotske mønster. Jeg kjører den på repeat til forskjellige antrekk flere ganger i uka!

 

Cotton Invisible
Elisabeth Tapper, Markedsdirektør

- Er det én ting jeg blir gal av så er det synlige trusekanter og underbukser som kryper. Vår Invisible Hipster truse i bomull har ingen synlige sømmer bak. Den har istedenfor en unik kantavslutning som gjør at den sitter på plass, uten å rulle oppover. Det er tidenes mest behagelige bomullstruse og en klassiker i undertøysskuffen.

Flere Stories
Slik holder du føttene varme.

Derfor bør hele familien bruke ullsokker

Har du eller noen i familien kalde føtter? Ta en titt på sokkene. Hvis de er laget av bomull bør du sporenstreks bytte til ullsokker.
Les mer
Hanneli Mustaparta for Pierre Robert

Dette er Hanneli

Hanneli Mustaparta er tidligere norsk modell, og jobber som influencer, merkevarekonsulent og art director. Hun ble oppdaget av fotograf Per Heimly i 1999, og er i dag en ledende figur innen mote.
Les mer
Høstens mote med Jessica Almenäs

Høstens mote med Jessica Almenäs

Jessica Almenäs, svensk programleder, ambassadør og profil for Pierre Robert, styler høstens mote med strømpebukser. En enkel, monokrom outfit piffes opp med tights i spennende men subtilt mønster. I høstens trendbilde ser vi nettingmønster som en gjennomgående inspirasjon, men uten hull - slik at tightsene fortsatt varmer når gradestokken synker. En fargerik kjole faller pent over storfavoritten 50 den hold-in, en svart strømpebukse som har formgivende effekt over rumpe og lår.
Les mer