Share this
Inspirasjon

Våre favoritter

Våre ansatte har plukket ut sine favoritter fra årets Pierre Robert - kolleksjoner.

T-shirt Bra
Pernille Burkhalter, Produktsjef

- Jeg sverger til Pierre Roberts superbehagelige T-Shirt BH. Selv om den er spileløs gir den kjempebra støtte og ser utrolig flatterende ut. Venninnene mine har til og med kommentert hvor fine bryster jeg får i den

 

Tynne ulltights
Maria Henrikke Kostøl, Designer

- Jeg går mye med skjørt om høsten, og da er jeg helt avhengig av vår tynne ullstrømpebukse. I motsetning til enkelte tykke ulltights som klør, blir klumpete og ødelegger antrekket, er vår tynne ullstrømpebukse raffinert og flatterende på bena samtidig som den holder meg varm. Elsk!

 

Navy long-sleeve i merinoull
Elle Fure, eCommerce & Markedsansvarlig

-  Vår nye ulltopp i chic navy fra #hannelixpierrerobert - kolleksjonen har allerede blitt en garderobefavoritt. Den står i perfekt stil til høstens beige nyanser, it-fargen rosa og sesongens skotske mønster. Jeg kjører den på repeat til forskjellige antrekk flere ganger i uka!

 

Cotton Invisible
Elisabeth Tapper, Markedsdirektør

- Er det én ting jeg blir gal av så er det synlige trusekanter og underbukser som kryper. Vår Invisible Hipster truse i bomull har ingen synlige sømmer bak. Den har istedenfor en unik kantavslutning som gjør at den sitter på plass, uten å rulle oppover. Det er tidenes mest behagelige bomullstruse og en klassiker i undertøysskuffen.

Flere Stories
invisible truse usynlig

Derfor er ikke en truse bare en truse

Vi har gått en lang vei for å lage en truse som er verdens beste for akkurat deg. Les historien her.
Les mer
Tights yay or nay?

Strømpebukser yay or nay?

Når det kommer til strømpebukser er synspunktene — og tabbene — mange. Noen sverger til bare ben på enhver bekostning, mens andre tenker på tights som accessoirer og en kostnadseffektiv måte å oppgradere garderoben på. Så hva er egentlig greia? Begår vi en fashion faux pas i det vi kaster et par 10 denier strømpebukser i handlekurven? Svaret er heldigvis nei.
Les mer
9 smarte pakketips

9 smarte pakketips

Dette bør du ha med i kofferten - enten du skal på storbyferie, sydenreise eller bare en rask weekendtur!
Les mer