Inspirasjon

Våre favoritter

Våre ansatte har plukket ut sine favoritter fra årets Pierre Robert - kolleksjoner.

T-shirt Bra
Pernille Burkhalter, Produktsjef

- Jeg sverger til Pierre Roberts superbehagelige T-Shirt BH. Selv om den er spileløs gir den kjempebra støtte og ser utrolig flatterende ut. Venninnene mine har til og med kommentert hvor fine bryster jeg får i den

 

Tynne ulltights
Maria Henrikke Kostøl, Designer

- Jeg går mye med skjørt om høsten, og da er jeg helt avhengig av vår tynne ullstrømpebukse. I motsetning til enkelte tykke ulltights som klør, blir klumpete og ødelegger antrekket, er vår tynne ullstrømpebukse raffinert og flatterende på bena samtidig som den holder meg varm. Elsk!

 

Navy long-sleeve i merinoull
Elle Fure, eCommerce & Markedsansvarlig

-  Vår nye ulltopp i chic navy fra #hannelixpierrerobert - kolleksjonen har allerede blitt en garderobefavoritt. Den står i perfekt stil til høstens beige nyanser, it-fargen rosa og sesongens skotske mønster. Jeg kjører den på repeat til forskjellige antrekk flere ganger i uka!

 

Cotton Invisible
Elisabeth Tapper, Markedsdirektør

- Er det én ting jeg blir gal av så er det synlige trusekanter og underbukser som kryper. Vår Invisible Hipster truse i bomull har ingen synlige sømmer bak. Den har istedenfor en unik kantavslutning som gjør at den sitter på plass, uten å rulle oppover. Det er tidenes mest behagelige bomullstruse og en klassiker i undertøysskuffen.

Flere Stories