Del dette
Better Basics

Treningsguide: Finn sports-BH-en som funker for deg

En god sports-BH er alfa og omega når du skal trene og kan avgjøre om du får en god eller dårlig treningsøkt. Men hvordan vet du egentlig hvilken sports-BH er riktig for deg? Det kommer an på hvilken treningsform du utøver. Følg guiden under for å finne sports-BHen som er best tilpasset dine behov.

LØPING

Liker du å løpe? Da trenger du en sports-BH som gir maksimal støtte. Løping er nemlig høyintensiv trening som belaster og strekker brystvevet dersom du ikke har en BH som kraftig reduserer bevegelsen av brystene. Pierre Roberts nye High Support Sports-BH egner seg utmerket til løping og andre høyintensive aktiviteter med mye risting. Den holder brystene godt på plass med stramt materiale og regulerbare skulderstropper. Med løping følger mye svetting og da bør du gå for en BH i svettetransporterende materiale. High Support sports BH-en til Pierre Robert er utstyrt med MaxDry™ teknologi som transporterer fuktighet bort fra huden. Ryggpartiet gir også god ventilasjon og absorberer store mengder fukt der man svetter mest.

SE ALLE VÅRE SPORTS-BHER HER

 

 

SKI OG SYKLING

Sykling og ski er to treningsformer med medium intensitet som krever en sports-BH med middels støtte. Brystene belastes ikke like mye som når du løper eller gjør aerobics, men de må allikevel holdes på plass for at du skal kunne prestere og få en god treningsopplevelse. Pierre Roberts sports-BH i merinoull og teknisk materiale er et ypperlig valg i vinterhalvåret og i de tidlige vårmånedene. Ullen holder deg varm, samtidig som paddingen med perforerte luftehull gir god temperaturregulering.

YOGA OG PILATES 

Siden yoga og pilates har relativt rolige bevegelser kan du gå for en sports-BH med mindre støtte. Du bør, derimot, sikte deg inn på en sports-bh i mykt materiale som er fleksibel. Pierre Roberts Yoga BH, som gir lett til medium støtte, er et godt valg. Den har en sømløs passform og en bred, behagelig strikk under brystene som gjør den ultrakomfortabel og lett å bevege seg i.

 

Flere Stories
Limited Edition

Limited Edition

Fyll feriekofferten med sommerens fineste trusekolleksjon.
Les mer
Fire plagg du aldri vil angre på

Fire plagg du aldri vil angre på

Se hvilke Pierre Robert-plagg vår redaktør sverger til
Les mer