Kapsel

7 tips til hjemmetilværelsen

Fort kan verden bli litt overveldende. Ting skjer, og stresset inntreffer. Det er lett å glemme å ta vare på seg selv og sin mentale/fysiske helse når det er mye som skjer. Her har vi samlet inn noen tips som kanskje vil hjelpe å gi deg selv litt "self-care".

🌻🌱🌞

1. Legg bort mobilen! 

Det kan være fristende å ville holde seg oppdatert når det er mye som skjer både i nyhetene og i sosiale medier. Selv om det er nyttig, kan det noen ganger gjøre mer skade (spesielt for din mentale helse). Legg bort mobilen, gi deg selv en pause.

2.  Gjør yoga

Det er mange forskjellige steder man kan finne inspirasjon og online-timer for å gjøre yoga i heimen. En av våre nye favoritter er på Youtube - altså, Yoga With Adriene. Yoga er en flott måte å koble av i travle tider.

 

3. Les de bøkene du elsker

Finn frem de gamle klassikerene, noe nytt eller den boka du har aldri fått tid til å sette deg i gang med. I tillegg finnes det en rekke flotte lydboktjenester for øyeblikket som har mye du kan velge mellom. Tronsmo er en favoritt.

 

4. Støtt lokale bedrifter

I tider der det er ikke like lett å bare stikke en tur på butikken kan du benytte deg av en rekke hjemleveringstjenester fra diverse matbutikker. For eksempel hvis du bor i Oslo er det en rekke restuaranter som nå leverer hjem - sjekk denne listen her.

5. Lag nye matretter

Lek deg frem! Prøv noe nytt! Når man bruker hendene og setter fokuset på noe annet er det lettere å koble av og fokusere på det du gjør der og da. Bonusen er at du ender opp med noe godt på slutten, også. Kanskje prøve noe både sunt og godt?

6. Drikk vann

Denne er kanskje litt enkel - men fortsatt en viktig en. Husk å få i deg alt kroppen trenger :) 

 

7. Se ut litt

Pust med magen. Få i deg litt frisk luft hvis du kan, men pass på at du ikke holder deg inne i et mørkt rom alt for lenge. Litt sollys går en lang vei. 

7. Beveg deg

Det er også fint å utnytte mulighetene til å komme deg i bevegelse, enten i naturen (med avstand til andre 🌞) eller hjemme. Mosjon er viktig for kropp og topp! Finn noen kvadratmeter med gulvplass og sett igang en liten hjemme-workout. Her er en enkel og fin treningsvideo til en kjapp 30-minutters økt. 

 

Et lite tips til: gi plass til deg selv. Sett av tid og prioriter deg selv slik at du også får det du trenger. 

🌻

Trenger du noe? I disse dager kan det være vanskelig å vite hvordan vi skal få tak i varer vi har behov for. Hvis du trenger nytt undertøy til deg selv eller familien din, så er vi lett tilgjengelig i dagligvarebutikker og på nett, og leverer på dørmatta med Helt Hjem. Les mer om tilgjengelighet her

Vil du lese mer? Les om hvordan hvert plagg har en historie bak seg.

Shop The Look

60%
Økologisk bomull
299,00 NOK 89,70 NOK
70%
GOTS

Flere Stories
Lev i loungewear

Lev i loungewear

Tilbring dagene i det DU helst vil gå i.
Les mer
Comfy Tights - 5 ways, styling av Jenny Skavlan

Comfy Tights - 5 ways, styling av Jenny Skavlan

Pierre Robert og Jenny Skavlan presenterer: Comfy tights - 5 ways.
Les mer
Tips til å kle deg mer bærekraftig

Slik kan du kle deg mer miljøvennlig

Eller, er det i det hele tatt mulig å kle seg miljøvennlig? Vi mener svaret er… tja. Det er nok ikke mulig å få et 100% miljøvennlig klesskap, men med smarte valg og en godt gjennomtenkt plan kan du komme godt på vei.
Les mer