Inspirasjon

Slik styler du de perfekte ullantrekkene

Basic klær i tynn ull er det perfekte utgangspunkt for en moteriktig stil for denne høsten – og årene som kommer. Fast fashion er nemlig ut – gå heller basic og bærekraftig!

Bruk og kast er ut, i 2019 er det slow fashion som gjelder. Kast deg på den bærekraftige trenden med å investere i tidløse kvalitetsplagg som kan brukes år etter år, og styles på forskjellige måter. Om du betaler litt mer for gode materialer og fine snitt, vil du sitte igjen med en garderobe som varer lenge og du er mer glad i. Derfor blir det billigere på sikt, fordi den ikke må byttes ut så ofte. 

I Pierre Roberts Wool Collection finner du stilrene topper av merinoull og bærekraftig Tencel®, i delikate kvaliteter og flatterende snitt. De varer lenge uavhengig av trender, fordi de kan styles om i det uendelige. Hemmeligheten ligger å se hvilke linjer antrekket skaper, og kombinere med sesongens accessoirer. Her er noen forslag for hvordan du kan style dem for å holde deg varm og på trend:

 

T-skjortesesongen er aldri over når t-skjorta er i ull! Kombiner med hvite sneakers og hvit bukse for å få til den monokrome looken.

 

Det enkle er ofte det beste. Jeans og genser er en klassiker, som ikke blir kjedelig for det. Dette er nemlig den perfekte basen for kule accessoirer! Matchet med en trendy veske og ankelboots, har du et hverdagsantrekk som alltid virker oppdatert. Tilsett høye hæler, statement øredobber, leppestift og en lekker clutch, og du er klar for party.

Ulltrøyen trenger ikke å bare være under. En delikat camisole gjør seg også fint som topp, i kombinasjon med et midi-skjørt. Dette er et antrekk som passer til nesten hva som helst av sko og smykker, hva med et par høye boots for eksempel? Fargemessig kan du gjerne gå for ton-i-ton, det vil si plagg som har ulike nyanser av samme fargeskala.

Wool Turtleneck er den nye basic-stjernen og kan kombineres med det meste. F.eks. et par kule high-waist bukser med vide bein, for en elegant 70-talls vibb. Syrinfargede, høye pumps gjør antrekket komplett. Du kan også gjøre antrekket mer avslappet med et par sneakers med kraftig såle, eller hvorfor ikke loafers for en klassisk look? 

 

Kort skjørt og pologenser er den perfekte komboen, og nok en gang er ruter et hett mønster. Om du ønsker mer liv i antrekket kan du legge til hvite boots, som er en stor trend i høst. Du kan også variere med fargede strømpebukser, eller bruke vår Thin Wool Tights som er både varm og delikat og fremhever beina på en subtil måte.