Share this
Inspirasjon

Slik styler du treningsklærne utenom treningen

Vårt nye yogatøy er så behagelig at du får lyst til å ha det på deg hele tiden. Her er noen forslag til hvordan du kan bruke plaggene i dine hverdagsantrekk!

Det er ikke lengre slik at treningstøy bare kan brukes til trening. Når du har gått til innkjøp av verdens fresheste og diggeste nye treningsplagg, er det vel ikke noe bedre enn å kunne gå med dem utenfor treningssenteret også? Her er forslag til hvordan du kan style vår yogakolleksjon til tre trendy og anvendelige antrekk.

 

Her er yogatightsen kombinert med hvite sneakers, en krisp, hvit skjorte og en tynn strikkegenser lag-på-lag. Et antrekk som er laidback og behagelig og samtidig chic, og som er like fint til shopping som på reise. 

PS: Genseren er en sneak peak på det nye settet med Lounge Wear som kommer til høsten!

En lys blazer og high-waist bukser er perfekte følgesvenner til yoga-bhen, for eksempel til fest. Rammet inn av blazeren vises ikke magen alt for mye, bare nok til at det ellers konservative antrekket blir akkurat passe hot.

Selvfølgelig passer vår aller mykeste tights på sofaen også. Det samme med den behagelige bhen som ikke strammer. Da mangler det bare en stor, deilig strikkegenser over, for å gjøre koseantrekket komplett.

 
Flere Stories
invisible truse usynlig

Derfor er ikke en truse bare en truse

Vi har gått en lang vei for å lage en truse som er verdens beste for akkurat deg. Les historien her.
Les mer
Tights yay or nay?

Strømpebukser yay or nay?

Når det kommer til strømpebukser er synspunktene — og tabbene — mange. Noen sverger til bare ben på enhver bekostning, mens andre tenker på tights som accessoirer og en kostnadseffektiv måte å oppgradere garderoben på. Så hva er egentlig greia? Begår vi en fashion faux pas i det vi kaster et par 10 denier strømpebukser i handlekurven? Svaret er heldigvis nei.
Les mer
9 smarte pakketips

9 smarte pakketips

Dette bør du ha med i kofferten - enten du skal på storbyferie, sydenreise eller bare en rask weekendtur!
Les mer