Del dette
Inspirasjon

Slik styler du treningsklærne utenom treningen

Vårt nye yogatøy er så behagelig at du får lyst til å ha det på deg hele tiden. Her er noen forslag til hvordan du kan bruke plaggene i dine hverdagsantrekk!

Det er ikke lengre slik at treningstøy bare kan brukes til trening. Når du har gått til innkjøp av verdens fresheste og diggeste nye treningsplagg, er det vel ikke noe bedre enn å kunne gå med dem utenfor treningssenteret også? Her er forslag til hvordan du kan style vår yogakolleksjon til tre trendy og anvendelige antrekk.

 

Her er yogatightsen kombinert med hvite sneakers, en krisp, hvit skjorte og en tynn strikkegenser lag-på-lag. Et antrekk som er laidback og behagelig og samtidig chic, og som er like fint til shopping som på reise. 

PS: Genseren er en sneak peak på det nye settet med Lounge Wear som kommer til høsten!

En lys blazer og high-waist bukser er perfekte følgesvenner til yoga-bhen, for eksempel til fest. Rammet inn av blazeren vises ikke magen alt for mye, bare nok til at det ellers konservative antrekket blir akkurat passe hot.

Selvfølgelig passer vår aller mykeste tights på sofaen også. Det samme med den behagelige bhen som ikke strammer. Da mangler det bare en stor, deilig strikkegenser over, for å gjøre koseantrekket komplett.

 
Flere Stories
ullgenser

Slik styler du de perfekte ullantrekkene

Basic klær i tynn ull er det perfekte utgangspunkt for en moteriktig stil for denne høsten – og årene som kommer. Fast fashion er nemlig ut – gå heller basic og bærekraftig!
Les mer
7 tips til lavterskel trening

7 tips til lavterskel trening

Treningstips for deg som egentlig ikke orker å trene.
Les mer
3 trinn til riktig sports-BH

3 trinn til riktig sports-BH

Usikker på hvilken sports-BH du bør kjøpe? Her er en enkel veiledning.
Les mer