Hvem lager klærne våre

Quizrr: Sammen om arbeiderrettigheter og kunnskap

Informasjon er makt. Pierre Robert jobber derfor med Quizrr for å heve kompetansen blant fabrikkansatte om deres egne rettigheter og muligheter, og hvordan de kan gå i dialog med ledelsen for sammen å skape en bedre arbeidsplass for alle.

Alle våre leverandører skal følge den internasjonale arbeidsorganisasjonens (ILO) konvensjoner om arbeiderrettigheter. Arbeidsrett står likevel sterkere, om arbeidstakere kjenner til hvilke krav og forpliktelser de har.

Quizrr er et opplæringsprogram som gjør bruk av digitalt innhold, spill, video og quiz, med fokus på arbeidsrett. Programmet er skreddersydd for å bedre kommunikasjon og samspill mellom fabrikkansatte og fabrikkledelse – med fokus på vinn-vinn for alle involverte parter.

Quizrr ble etablert i Sverige i 2013, og er tilgjengelig for produsenter i Bangladesh, Kina, Thailand og Mauritius. Pr i dag har Pierre Robert gjennomført Quizrr-trening hos fem leverandører i Kina, for over 1700 fabrikkarbeidere. I løpet av 2020 målsetter vi at mellom 8-10 fabrikker skal ha gjennomgått programmet.

Les mer om QuizRR

Les om ILOs konvensjoner

Flere Stories
Fabrikkfakta: Her ble Jenny x Pierre Robert laget

Fabrikkfakta: Her ble Jenny x Pierre Robert laget

Hvem laget klærne dine? Transparens er nøkkelen til en mer etisk klesbransje. Dette er fabrikken bak vår Jenny Skavlan x Pierre Robert Capsule Collection.
Les mer
Hvor lager vi klærne våre?

Hvor lager vi klærne våre?

Lurer du på hvem som lager klærne våre? Her finner du liste over våre leverandører.
Les mer
Slik jobber vi med leverandørene

Slik jobber vi med leverandørene

Vårt mål er å lage klær under etiske forhold. Vi eier ikke våre egne fabrikker, og våre klær blir laget av rundt 50 uavhengige leverandører i utlandet. Som en del av vår bærekraftsstrategi har vi utarbeidet en rekke krav som våre leverandører må overholde.
Les mer