Hvem lager klærne våre

Hvor lager vi klærne våre?

Lurer du på hvem som lager klærne våre? Her finner du liste over våre leverandører.

Det er ingen hemmelighet: Klesbransjen har store, komplekse utfordringer, særlig i utviklingsland, hvor vi har en stor del av vår produksjon. Samtidig er det her vi kan gjøre størst forskjell, og bidra til positive endringer. De fleste av våre plagg blir laget i Kina, hvor tekstindustrien gir arbeid til millioner av mennesker, og kan være en vei ut av fattigdom. Lønninger og arbeidsforhold avhenger imidlertid av at vi – klesmerkene – tar ansvar, stiller spørsmål, setter krav og følger opp, i tillegg til at bransjen som helhet jobber før større åpenhet og samarbeid.

I transparenthetens ånd har vi valgt å ha åpne leverandørlister, som du kan laste ned her. Har du spørsmål eller kommentarer må du gjerne sende oss et par ord til csr@pierrerobert.no.

 

 

 

Flere Stories
Quizrr: Sammen om arbeiderrettigheter og kunnskap

Quizrr: Sammen om arbeiderrettigheter og kunnskap

Informasjon er makt. Pierre Robert jobber derfor med Quizrr for å heve kompetansen blant fabrikkansatte om deres egne rettigheter og muligheter, og hvordan de kan gå i dialog med ledelsen for sammen å skape en bedre arbeidsplass for alle.
Les mer
#IMadeYourClothes: Gårdsbesøk i Sør-Afrika

#IMadeYourClothes: Gårdsbesøk i Sør-Afrika

Vi vet ofte ikke nok om sauegårdene som produserer ull for oss i Sør Afrika. Men som klesprodusent står vi til ansvar for det som skjer i vår leverandørkjede, helt ned til sauegården. Derfor har vi bestemt oss for å lære mer.
Les mer
Fabrikkfakta: Her ble Jenny x Pierre Robert laget

Fabrikkfakta: Her ble Jenny x Pierre Robert laget

Hvem laget klærne dine? Transparens er nøkkelen til en mer etisk klesbransje. Dette er fabrikken bak vår Jenny Skavlan x Pierre Robert Capsule Collection.
Les mer