Hvem lager klærne våre

Hvor lager vi klærne våre?

Lurer du på hvem som lager klærne våre? Her finner du liste over våre leverandører.

Det er ingen hemmelighet: Klesbransjen har store, komplekse utfordringer, særlig i utviklingsland, hvor vi har en stor del av vår produksjon. Samtidig er det her vi kan gjøre størst forskjell, og bidra til positive endringer. De fleste av våre plagg blir laget i Kina, hvor tekstindustrien gir arbeid til millioner av mennesker, og kan være en vei ut av fattigdom. Lønninger og arbeidsforhold avhenger imidlertid av at vi – klesmerkene – tar ansvar, stiller spørsmål, setter krav og følger opp, i tillegg til at bransjen som helhet jobber før større åpenhet og samarbeid.

I transparenthetens ånd har vi valgt å ha åpne leverandørlister, som du kan laste ned her. Har du spørsmål eller kommentarer må du gjerne sende oss et par ord til csr@pierrerobert.no.

 

 

 

Flere Stories
#IMadeYourClothes

#IMadeYourClothes

Hvem sydde trusa di? Bak hver eneste truse og sokk står det mennesker som legger flid i godt håndtverk. Bli med oss "behind the scenes," og møt noen av dem som syr klær for Pierre Robert. Det gir kun et lite innblikk, men vi håper at det kan pirre interessen og inspirere deg til å utfordre oss til større åpenhet. Vi håper også at det vil minne deg på verdien som ligger i hvert eneste lille plagg. Noen har brukt tid på å sy sokken din: elsk den, stopp den og resirkuler den!
Les mer
Fabrikkfakta: Her ble Jenny x Pierre Robert laget

Fabrikkfakta: Her ble Jenny x Pierre Robert laget

Hvem laget klærne dine? Transparens er nøkkelen til en mer etisk klesbransje. Dette er fabrikken bak vår Jenny Skavlan x Pierre Robert Capsule Collection.
Les mer
Slik jobber vi med leverandørene

Slik jobber vi med leverandørene

Vårt mål er å lage klær under etiske forhold. Vi eier ikke våre egne fabrikker, og våre klær blir laget av rundt 50 uavhengige leverandører i utlandet. Som en del av vår bærekraftsstrategi har vi utarbeidet en rekke krav som våre leverandører må overholde.
Les mer