Inspirasjon

9 smarte pakketips

Dette bør du ha med i kofferten - enten du skal på storbyferie, sydenreise eller bare en rask weekendtur!
 

1. Verdens beste ferietruse

Våre nye mikrofibertruse er ultratynn og behagelig i varmen. I tillegg er den superlett å vaske og tørker på et blunk!

2. Ton-i-ton

Om du pakker alle plagg i samme fargeskala, vil alle plaggene du har med passe sammen. Da kan du pakke færre plagg og allikevel få flere antrekk.

3. Rulle, ikke brette

Å rulle sammen klærne i stedet for å brette dem er insidertipset til å både få mindre skrukker, og plass til mer i kofferten.

4. Yogaklær

Hvorfor ikke starte dagene med yoga på stranden om du har mulighet? Vår supermyke yogatights er også perfekt å bruke til annen trening, turer, shopping og mest av alt flyreisen.

5. Ta med solkrem hjemmefra.

Ikke alle solkremer som selges på feriesteder er like bra, verken i effekt eller innhold. Kremer som har hengt framme i solsteken kan ha mistet mye av beskyttelsesevnen, og de kan også inneholde ingredienser som er dårlige for både hud og miljø. I noen tilfeller kan de til og med være rene plagiater av kjente merkevarer. Det er derfor ikke her du bør spare på vekten, det sikreste er å ta med seg solkremen hjemmefra. 

6. Ferieapotek

Et ferieapotek kan redde mange feriekriser, så disse tingene bør være med:

  • Plaster, Pyrisept og gnagsårplaster
  • Myggmiddel
  • Smertestillende
  • Idoform, Immodium og væskeerstatningstabletter mot feriemage

Et godt tips er å bygge opp bakteriefloraen i magen med melkesyrebakterier, en uke i forkant av reisen. Da er det mye mindre sjanse for å få ferien spolert av feriemage.

7. Tynne ullplagg

Tynne ullplagg krøller ikke, trenger ikke å vaskes så ofte, og er bra både i kulde og varme, sol som regn. Husk at selv varme steder kan bli kjølige om natten, og da er ull gull.

8. Adapter

ikke glem å ta med adapter til strømnettet på bestemmelsesstedet ditt, slik at du får ladet opp enhetene dine. I hvert fall om du er en av de mange som er superstressa av å være offline!

9. These shoes are made for walking

Uansett hvor du skal, pleier det å bli mye mer gåing enn du kanskje er vant til. Et par av skoene du pakker, bør derfor være av den komfortable typen, som ikke gir deg gnagsår. For eksempel joggesko.

GOD FERIE! 🌼

 

Flere Stories