Vårt bærekraftsarbeid

Overskuddsplagg

Det vi ikke trenger kan andre ha glede av. I Pierre Robert Group gir vi overskuddsklær til hjelpeorganisasjoner og andre veldedige formål. Det gagner både samfunn og miljø.

Vi ønsker vi å tilby deg sesongriktige farger og snitt. Men med et skiftende motebilde følger også ansvar. Hva skjer med plagg i fjorårets farger, - de som ikke ble solgt? I Pierre Robert ønsker vi å bidra til positiv utvikling i samfunnet, og hjelpe mennesker med begrensede ressurser. Vi kaster derfor ikke overskuddsklær, men gir dem til noen som trenger det.

Pierre Robert gir plagg til følgende hjelpeorganisasjoner og veldedige formål:

Røde Kors

Aktiv Barnehjelp

Gatebarna i Estland

 

Flere Stories
For kvinner, av kvinner

For kvinner, av kvinner

Klær skal frigjøre kvinnen, ikke legge bånd på henne. I en verden hvor likestilling fortsatt ikke er oppnådd, mener vi mote har potensialet til å være en positiv påvirkningskraft.
Les mer
Mikroplast for dummies: En Q&A

Mikroplast for dummies: En Q&A

Det er mye snakk om mikroplast i havet. Men hva er egentlig mikroplast, hvor kommer det fra og hva kan du gjøre for å unngå det?
Les mer
Vi oppfordrer alle til å kildesortere!

Slik sorterer du forpakningen fra Pierre Robert

Vi oppfordrer alle til å kildesortere! Visste du at plastkrokene på våre pappforpakningen kan kastes rett i papiravfallet? Krokene skilles ut på gjenvinningsanlegget. Les mer om hvordan våre pakninger skal sorteres.
Les mer