Del dette
Miljø

Overskuddsplagg

Det vi ikke trenger kan andre ha glede av. I Pierre Robert Group gir vi overskuddsklær til hjelpeorganisasjoner og andre veldedige formål. Det gagner både samfunn og miljø.

Vi ønsker vi å tilby deg sesongriktige farger og snitt. Men med et skiftende motebilde følger også ansvar. Hva skjer med plagg i fjorårets farger, - de som ikke ble solgt? I Pierre Robert ønsker vi å bidra til positiv utvikling i samfunnet, og hjelpe mennesker med begrensede ressurser. Vi kaster derfor ikke overskuddsklær, men gir dem til noen som trenger det.

Pierre Robert gir plagg til følgende hjelpeorganisasjoner og veldedige formål:

Røde Kors

Aktiv Barnehjelp

Gatebarna i Estland

 

Flere Stories
Barneklær av mirakelfiber  – Bra for både kloden, poden og lommeboken!

Barneklær av mirakelfiber – Bra for både kloden, poden og lommeboken!

Det finnes et mirakelfiber som ingen vitenskapsmenn har klart å etterligne. De unike egenskapene til ull gjør det varmt, bærekraftig og kan til og med hjelpe på atopisk eksem!
Les mer
Klær som ikke kan gjenbrukes, kan fortsatt gjenvinnes.

Klær som ikke kan gjenbrukes, kan fortsatt gjenvinnes.

Hva gjør du med gamle underbukser, slitte sokker og hullete strømpebukser? Utslitte klær havner dessverre ofte i restavfallet, selv om de kan resirkuleres. Det ønsker vi å gjøre noe med å gjøre noe med. Slik resirkulerer du klær.
Les mer
11 måter å gjenbruke strømpebuksene dine

11 måter å gjenbruke strømpebuksene dine

Ikke kast de raknede strømpebuksene dine, det er utallige ting du kan bruke dem til! Og når de ikke kan gjenbrukes, kan de alltid resirkuleres.
Les mer