Vårt bærekraftsarbeid

Mulesingfri ull

I Pierre Robert Group tolererer vi ikke uetisk og inhuman behandling av dyr, og kjøper kun mulesingfri ull.

Det er Pierre Robert Groups (PRG) etiske retningslinjer som legger grunnlaget i våre krav til dyrevelferd. Disse omhandler gårdsdrift, transport av dyr, sikkerhet, bærekraft og generell velferd.

I Pierre Robert Group tar vi sterk avstand fra mulesing, et smertfeullt inngrep som skal forhindre at fluelarver setter seg i huden på merinosauen. Metoden er i bruk i Australia. Vi kjøper kun sertifisert mulesingfri merinoull, og hovedsakelig fra Sør Afrika som ikke praktiserer mulesing.

 

 

Flere Stories
For kvinner, av kvinner

For kvinner, av kvinner

Klær skal frigjøre kvinnen, ikke legge bånd på henne. I en verden hvor likestilling fortsatt ikke er oppnådd, mener vi mote har potensialet til å være en positiv påvirkningskraft.
Les mer
Slik jobber vi med leverandørene

Slik jobber vi med leverandørene

Vårt mål er å lage klær under etiske forhold. Vi eier ikke våre egne fabrikker, og våre klær blir laget av rundt 50 uavhengige leverandører i utlandet. Som en del av vår bærekraftsstrategi har vi utarbeidet en rekke krav som våre leverandører må overholde.
Les mer
Mikroplast for dummies: En Q&A

Mikroplast for dummies: En Q&A

Det er mye snakk om mikroplast i havet. Men hva er egentlig mikroplast, hvor kommer det fra og hva kan du gjøre for å unngå det?
Les mer