Om oss

På butikken eller dørmatta - Vi er tilgjengelige

Trenger du noe? I disse dager kan det være vanskelig å vite hvordan vi skal få tak i varer vi har behov for. Hvis du trenger nytt undertøy til deg selv eller familien din, så er vi lett tilgjengelig.

På butikken

Dagligvarebutikkene holder fortsatt åpent. Du finner undertøy, sokker og strømpebukser fra Pierre Robert i alle landets dagligvarebutikker. De minste butikkene fører et basesortiment, mens større supermarkeder også tilbyr ullplagg og treningstøy.

Helsedirektoratet har utviklet retningslinjer for kunder i butikk: hold avstand, ikke ta på varer du ikke skal kjøpe, og betal kontaktløst hvis du kan. 

De som jobber i dagligvarebutikker gjør en viktig jobb for å holde samfunnet i gang! 

Finn nærmeste butikk!

På døren

Får du ikke gått ut? Vi tilbyr også levering med Helt Hjem, via vår nettbutikk. Da får du pakken levert på dørmatten i løpet av 1-3 dager. Les her for vilkår

Flere Stories
Tidløs fremtid, i samtale med Patrica Nazareno, Head of Design

Tidløs fremtid, i samtale med Patrica Nazareno, Head of Design

- Vi har skapet fullt av klær, men ingenting å ha på oss. Likevel fortsetter vi å fylle på og fylle på. Det er et konstant jag etter trender, og vi ønsker egentlig bare å si stopp; å tilby en utvei, sier Pierre Roberts nye sjefsdesigner Patricia Nazareno.
Les mer
Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Les mer