Om oss

På butikken eller dørmatta - Vi er tilgjengelige

Trenger du noe? I disse dager kan det være vanskelig å vite hvordan vi skal få tak i varer vi har behov for. Hvis du trenger nytt undertøy til deg selv eller familien din, så er vi lett tilgjengelig.

På butikken

Dagligvarebutikkene holder fortsatt åpent. Du finner undertøy, sokker og strømpebukser fra Pierre Robert i alle landets dagligvarebutikker. De minste butikkene fører et basesortiment, mens større supermarkeder også tilbyr ullplagg og treningstøy.

Helsedirektoratet har utviklet retningslinjer for kunder i butikk: hold avstand, ikke ta på varer du ikke skal kjøpe, og betal kontaktløst hvis du kan. 

De som jobber i dagligvarebutikker gjør en viktig jobb for å holde samfunnet i gang! 

Finn nærmeste butikk!

På døren

Får du ikke gått ut? Vi tilbyr også levering med Helt Hjem, via vår nettbutikk. Da får du pakken levert på dørmatten i løpet av 1-3 dager. Les her for vilkår

Flere Stories
Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Les mer
Om Pierre Robert Group

Om Pierre Robert Group

Vi tror på den perfekte kombinasjonen av komfort og stil. Med enkle linjer og stilrent design finner vi inspirasjon i den Skandinaviske livsstilen, og alle våre klær blir utviklet av vårt designteam i Oslo.
Les mer
Skandinavisk design

Skandinavisk design

Pierre Robert er skreddersydd for en skandinavisk livsstil, noe som setter en høy standard. Materialene må være av høy kvalitet, passformen må være perfekt, og klærne må være stilrene og moderne, men komfortable nok for en hektisk hverdag.
Les mer