Del dette
Inspirasjon

20 smarte julegavetips

Ingen grunn til å gå i kø til butikken når julehandelen kan gjøres enkelt og stressfritt fra sofaen, vel?

Har du oppdaget hvor lettvint det er å gjøre julehandelen på nett i ro og mak? Her er våre tips til julegaver og kalendergaver som både har nytte og mening.

Julegavetips til han

Menn er ikke alltid de enkleste å kjøpe til, men uansett alder og interesser trenger de fleste påfyll til undertøyskuffen. Smågaver som sokker og boxershorts er kanskje ikke det mest kreative, men det kan jo fint å ha med noen kalendergaver han faktisk har bruk for i den hjemmelagde julekalenderen.

Shop The Look

UTSOLGT
99,00 NOK 49,50 NOK
50%
UTSOLGT

Det er ikke for ingenting at ullundertøy er en klassiker under treet. Dette er nemlig en omsorgsfull gave som gjør vinteren bedre, og dermed varmer på flere måter. I år har vi endelig fått boxershorts i merinoull til herre, for at også han skal få dra nytte av ullens unike egenskaper helt innerst på kroppen. 

Julegavetips til henne

Liker kjæresten din/venninnen din/moren din å oppholde seg utendørs i vinterhalvåret? Da er sjansen stor for at hun vil bli glad for undertøy i merinoull! I nettbutikken finner du også annet ullundertøy i matchende farger.

Varmende tilbehør som luer, skjerf og vanter får man sjelden nok av i vinterhalvåret, siden de har en lei tendens til å stikke av fra vesken. Vårt store merinoullskjerf vil derfor gjøre suksess under juletreet, særlig om det får følge av matchende vanter!

Julegavetips til barna 

Vårt tykke ullsett i umotståelig myk ullmiks er den perfekte fornuftige gaven til barna. Foreldrene vil elske den, fordi den er varm og holdbar og har refleksgarn på ben og ermer. Så får det bare være at barna egentlig ønsket seg leker. Sannsynligvis har de altfor mye leker uansett.

Flere Stories