Better Basics

Julens gaveguide til kvinnene i ditt liv

Det er desember og tid for å gi tilbake til dem som har betydd aller mest for oss gjennom året som har gått. Enten om du skal være gjest hos den perfekte vertinne, hjem til mamma eller ønsker å vise en venninne hvor mye du setter pris på henne, har vi gode gavetips til kvinnene i ditt liv.

Varmende gave til et varmt menneske

Hvem er det som stiller opp i tykt og tynt og som tilbyr en trygg armkrok og en kopp te når det stormer som mest, og elsker deg når du viser dine verste sider? Vi snakker selvfølgelig om mamma. Mamma fortjener kun det beste og hva passer vel bedre enn et mykt, varmt og lekkert loungesett designet av Jenny Skavlan? Denne kimonoen er som å ikle seg en varm og god klem.

Når man først har fått på seg koseklærne, passer det perfekt med denne pleiende ansiktsmasken fra Eir. Om du føler deg ekstra gavmild kan du også spe på med dette eksklusive gavesettet You`re a dream fra Eir. Det inneholder alt man trenger for en skikkelig fuktighetsboost til ansiktet nå i disse vintertider.

 

Det beste alternativet til den beste venninnen

En miljøbevisst venninne vil sette pris på gaver som kan brukes ofte, om og om igjen. Denne ullsingletten fra Jenny Skavlan x Pierre Robert har nydelig kvalitet og passform, kan brukes hele året og passer perfekt under alle skjorter, bluser og kjoler. Legger du til dette supermyke ullsettet med lue, skjer og vanter, så fryser hun verken på kroppen eller på toppen. Et varig vennskap trenger også næring. Et nærende gavealternativ er dette nydelige gavesettet, You`re my favorite fra Eir med vår favoritt peeling, ansiktskrem og øyekrem.

 

En gave som varmer fler enn vertinnen selv

Vertinnen fortjener litt me-time etter å ha stelt i stand for sine nære og kjære i førjulstiden. Hva passer vel bedre å krype opp i sofaen med, enn et skikkelig mykt og varmt par ullsokker sammen med en deilig kopp kakao og julefilm på TV? Gjennom et samarbeid med Frelsesarmeen gir Pierre Robert bort ett par ullsokker til noen som trenger det, for hvert par "Hyggesokk" som selges.

Er hun av typen som liker å teste ut nye hudpleierutiner? Da kan vi anbefale dette gavesettet, You`re so fresh kit fra Eir, som renser og frisker opp huden etter julens festligheter.

Pssst! Helt til slutt vil vi snike inn et eget gaveønske. Denne herlige t-skjorten i Svanemerket ull passer like bra til hverdags som til fest. Style den med et lekkert skjørt og du er klar til julebordet, eller med en kul jeans til hverdags.

 

OBS - Julegavetilbud!

Koden PR3FOR2 gir deg 3 for 2 på alle hudpleieprodukter hos vår favoritt Eir! Gyldig tom 22/12. Gjelder ikke gavesett.

 

Derfor bør du gå for kapselgarderobe.

4 grunner til å ha en ulltopp i skapet.

Flere Stories