Styleguide

3 Spørsmål til Josefin Dahlberg

Som entreprenør, influencer og yogainstruktør er 29 år gamle Josefin Dahlberg opptatt av å inspirere andre til å leve et sunt og bedre liv. Vi har snakket med den svenske sosiale medier-stjernen om hennes forhold til yoga, og hvor avgjørende gode rutiner og riktige klær er for akkurat denne treningsformen.

 

 

1. Hva er det beste med yoga?

 

Det får meg til å lande litt. Å slippe alle tusen tanker som flyr rundt i hodet og finne tilbake til senter. Yoga gjør meg sterkere, både fysisk og mentalt. Uten yoga hadde det vært vanskelig å finne balansen mellom jobb og sosiale medier, samt å kjenne en indre ro. 

Josefin Dahlberg yogaklær

2. Hvordan ser din yogarutine ut?

 

Jeg er litt sånn yo-yo trener. Før trente jeg superintensivt i visse perioder, for så å ikke gjøre yoga på flere måneder. Siden jeg ble yogalærer har jeg blitt bedre på å ha en fast rutine, og så lenge jeg ikke "slutter", så behøver jeg jo ikke "begynne" igjen. Nå prøver jeg å gjøre yoga flere ganger i uken. Men jeg setter ingen tidskrav. Føler jeg for å kun trene i 20 minutter om morgenen, så gjør jeg det. Yoga skal få meg til å føle meg bra - det skal ikke være et must.

Josefin Dahlberg yogaklær

3. Hva er viktigst for deg når det gjelder yogaklær?

 

At jeg ikke behøver å tenke på dem, hehe. At passformen følger mine bevegelser og ikke forstyrrer meg under trening. Jeg liker myke, lekre plagg som sitter på plass. Det er derfor jeg liker Pierre Robert.

 

SE ALLE VÅRE YOGAKLÆR HER

 

RELATERT: 7 TIPS TIL LAVTERSKEL TRENING

Flere Stories
6 plagg du må ha i skapet

6 plagg du må ha i skapet

Se hvilke seks plagg Pierre Roberts redaktør mener alle bør ha i skapet
Les mer