Del dette
Inspirasjon

Dette er Hanneli

Hanneli Mustaparta er tidligere norsk modell, og jobber som influencer, merkevarekonsulent og art director. Hun ble oppdaget av fotograf Per Heimly i 1999, og er i dag en ledende figur innen mote.

Etter at hun trakk seg tilbake fra modellkarrieren for å forfølge en karriere i styling, begynte Hanneli som bidragsyter for flere motemagasiner og blogger. Hun la raskt merke til at bidragene hennes hadde slagkraft, ikke bare i Norge, men også internasjonalt. I 2009 satt hun derfor opp sin egen blogg, Hanneli.com, hvis suksess ledet henne til samarbeid med noen av verdens største merkevarer - Louis Vuitton, Chanel, Dior og Calvin Klein, for å nevne noen, i tillegg til en stilling som bidragsytende fotograf for Vogue og Vogue.com.

Hanneli la ned bloggen i 2015, men hennes uanstrengte og kule skandinaviske stil fortsatte å trekke til seg oppmerksomhet fra luxuriøse motehus verden over, hvor hun ikke bare jobber med influencer-prosjekter og kampanjer, men også bak kamera, som konsulent og art director. Kreativitet går som en rød tråd gjennom livet til Hanneli, og hun bestreber seg på å danne verdifulle partnerskap med merkevarer som deler dette verdisynet.

 

Hanneli har vært gjestedesigner på høstens Wool Collection fra Pierre Robert, bestående av langermet trøye, t-skjorte, singlet, sokker og et loungwear-set, alt i myk merinoull.

Flere Stories
ullgenser

Slik styler du de perfekte ullantrekkene

Basic klær i tynn ull er det perfekte utgangspunkt for en moteriktig stil for denne høsten – og årene som kommer. Fast fashion er nemlig ut – gå heller basic og bærekraftig!
Les mer
7 tips til lavterskel trening

7 tips til lavterskel trening

Treningstips for deg som egentlig ikke orker å trene.
Les mer
3 trinn til riktig sports-BH

3 trinn til riktig sports-BH

Usikker på hvilken sports-BH du bør kjøpe? Her er en enkel veiledning.
Les mer