Share this
Inspirasjon

Dette er Hanneli

Hanneli Mustaparta er tidligere norsk modell, og jobber som influencer, merkevarekonsulent og art director. Hun ble oppdaget av fotograf Per Heimly i 1999, og er i dag en ledende figur innen mote.

Etter at hun trakk seg tilbake fra modellkarrieren for å forfølge en karriere i styling, begynte Hanneli som bidragsyter for flere motemagasiner og blogger. Hun la raskt merke til at bidragene hennes hadde slagkraft, ikke bare i Norge, men også internasjonalt. I 2009 satt hun derfor opp sin egen blogg, Hanneli.com, hvis suksess ledet henne til samarbeid med noen av verdens største merkevarer - Louis Vuitton, Chanel, Dior og Calvin Klein, for å nevne noen, i tillegg til en stilling som bidragsytende fotograf for Vogue og Vogue.com.

Hanneli la ned bloggen i 2015, men hennes uanstrengte og kule skandinaviske stil fortsatte å trekke til seg oppmerksomhet fra luxuriøse motehus verden over, hvor hun ikke bare jobber med influencer-prosjekter og kampanjer, men også bak kamera, som konsulent og art director. Kreativitet går som en rød tråd gjennom livet til Hanneli, og hun bestreber seg på å danne verdifulle partnerskap med merkevarer som deler dette verdisynet.

 

Hanneli har vært gjestedesigner på høstens Wool Collection fra Pierre Robert, bestående av langermet trøye, t-skjorte, singlet, sokker og et loungwear-set, alt i myk merinoull.

Flere Stories
invisible truse usynlig

Derfor er ikke en truse bare en truse

Vi har gått en lang vei for å lage en truse som er verdens beste for akkurat deg. Les historien her.
Les mer
Tights yay or nay?

Strømpebukser yay or nay?

Når det kommer til strømpebukser er synspunktene — og tabbene — mange. Noen sverger til bare ben på enhver bekostning, mens andre tenker på tights som accessoirer og en kostnadseffektiv måte å oppgradere garderoben på. Så hva er egentlig greia? Begår vi en fashion faux pas i det vi kaster et par 10 denier strømpebukser i handlekurven? Svaret er heldigvis nei.
Les mer
yoga tights

@Annijors yogarutine

Blogger Anniken Jørgensen sverger til yoga mot tankespinn og ryggsmerter. Her er hennes daglige yogarutine, som ikke tar mer enn 15-20 minutter!
Les mer