Bærekraft

Hva betyr det grønne bladmerket?

Mange av våre plagg er merket med et hvitt blad på en grønn sirkel. Her kan du lese om hva det betyr.

Det beste vi kan gjøre for miljøet er å bruke klærne vi eier lengre, og kjøpe brukt der det er mulig. Noen plagg kan likevel være vanskelige å kjøpe brukt, som for eksempel klær man bærer tett på kroppen. Vårt mål er å lage disse klærne på best mulig vis, og med minst mulig avtrykk på miljøet.

Plagg som er merket med det grønne bladmerket har blitt laget med ekstra omtanke for planeten. Det vil si, at de enten har en ekstern miljøsertifisering som GOTS, Svanemerket eller GRS, og/eller at det er laget med materialer som har et mindre miljøfotavtrykk, som Tencel™, Kapok, resirkulerte syntetfibre eller økologisk bomull.

Shop The Look

4 for 3
GOTS
50%
Kapok
50%
Kapok

Flere Stories
Det er aldri bare et plagg

Det er aldri bare et plagg

Kan du historien bak klærne du går med? Det som ligger bak hvert enkelt plagg, hver truse og hver singlet; det betyr noe.
Les mer
For kvinner, av kvinner

For kvinner, av kvinner

Klær skal frigjøre kvinnen, ikke legge bånd på henne. I en verden hvor likestilling fortsatt ikke er oppnådd, mener vi mote har potensialet til å være en positiv påvirkningskraft.
Les mer
Barn skal være varme.

Barn skal være varme.

Barn skal være varme. Så enkelt. Så opplagt. Men langt fra realiteten for alle barn, heller ikke i et av verdens rikeste land. I samarbeid med Frelsesarmeen donerer vi derfor et ullplagg for hvert solgte ullsett til barn.
Les mer