Om oss

Håndtegnet design - inspirert av barnetegninger

Pierre Roberts undertøy til barn er populært blant norske smårollinger. Designer Bente Helstrøm tegner mønstrene for hånd, og henter ideer fra barnas verden.

"Jeg henter blant annet mye inspirasjon fra sønnen min på 7 år. Hvordan han leker, hva han er opptatt av og hans egne tegninger. Han har en fantastisk fantasi og mange av mønstrene våre er bearbeidede versjoner av hans tegninger," sier Pierre Roberts designer Bente Helsrøm.

"Når jeg designer jobber jeg med brukeren i fokus. Aktive barn trenger undertøy som sitter, og det må oppfylle bestemte kriterier":

  • Passformen må være perfekt!
  • Morsomme farger og design som barn liker
  • Myk og stretchy kvalitetsbomull
  • En strikk som ikke strammer i livet
  • Stoffet må være fritt for farlige kjemikalier. Vi tillater ikke substanser som DMF, ftalater eller andre helsefarlige stoffer.

 

 

 

 

Flere Stories
Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Les mer
Om Pierre Robert Group

Om Pierre Robert Group

Vi tror på den perfekte kombinasjonen av komfort og stil. Med enkle linjer og stilrent design finner vi inspirasjon i den Skandinaviske livsstilen, og alle våre klær blir utviklet av vårt designteam i Oslo.
Les mer
Skandinavisk design

Skandinavisk design

Pierre Robert er skreddersydd for en skandinavisk livsstil, noe som setter en høy standard. Materialene må være av høy kvalitet, passformen må være perfekt, og klærne må være stilrene og moderne, men komfortable nok for en hektisk hverdag.
Les mer