Share this
Miljø

Gratis limited edition resirkuleringsnett fra Fretex x Pierre Robert

Pierre Robert samarbeider med Fretex for å øke resirkulering av tekstiler. Få ditt eget gratis, limited edition resirkuleringsnett her, før de forsvinner!

Visste du at ødelagte strømpebukser, sokker og undertøy også skal leveres til Fretex? Pierre Robert samarbeider nå med Fretex for å øke andelen tekstiler som blir resirkulert. Alle tekstiler kan nemlig få et nytt liv, for det som ikke kan gjenbrukes kan gjenvinnes!

Hvordan du leverer klær til resirkulering, ser du her:

For å gjøre det lettere å komme i gang med resirkuleringen har vi laget et fint resirkuleringsnett som du kan ha hengende på badet, soverommet e.l., som en oppsamlingsstasjon for ødelagte tekstiler. Du kan selvsagt også bruke det som veske eller handlenett. Dette nettet er kommer i begrenset opplag, så her er det bare å bestille før det blir tomt. Og det er helt gratis for deg som handler i nettbutikken vår!

 

 

Flere Stories
Klær som ikke kan gjenbrukes, kan fortsatt gjenvinnes.

Klær som ikke kan gjenbrukes, kan fortsatt gjenvinnes.

Hva gjør du med gamle underbukser, slitte sokker og hullete strømpebukser? Utslitte klær havner dessverre ofte i restavfallet, selv om de kan resirkuleres. Det ønsker vi å gjøre noe med å gjøre noe med. Slik resirkulerer du klær.
Les mer
11 måter å gjenbruke strømpebuksene dine

11 måter å gjenbruke strømpebuksene dine

Ikke kast de raknede strømpebuksene dine, det er utallige ting du kan bruke dem til! Og når de ikke kan gjenbrukes, kan de alltid resirkuleres.
Les mer
Restriksjoner på kjemikaliebruk

Restriksjoner på kjemikaliebruk

I Pierre Robert har vi totalforbud mot skadelige kjemikalier. For at verken du eller miljøet skal utsettes for unødvendig kjemikaliebruk, har vi også satt strenge grenser for mengden og typen kjemikalier som kan brukes i produksjon av våre klær.
Les mer