Del dette
Miljø

Gratis limited edition resirkuleringsnett fra Fretex x Pierre Robert

Pierre Robert samarbeider med Fretex for å øke resirkulering av tekstiler. Få ditt eget gratis, limited edition resirkuleringsnett her, før de forsvinner!

Visste du at ødelagte strømpebukser, sokker og undertøy også skal leveres til Fretex? Pierre Robert samarbeider nå med Fretex for å øke andelen tekstiler som blir resirkulert. Alle tekstiler kan nemlig få et nytt liv, for det som ikke kan gjenbrukes kan gjenvinnes!

Hvordan du leverer klær til resirkulering, ser du her:

For å gjøre det lettere å komme i gang med resirkuleringen har vi laget et fint resirkuleringsnett som du kan ha hengende på badet, soverommet e.l., som en oppsamlingsstasjon for ødelagte tekstiler. Du kan selvsagt også bruke det som veske eller handlenett. Dette nettet er kommer i begrenset opplag, så her er det bare å bestille før det blir tomt. Og det er helt gratis for deg som handler i nettbutikken vår!

 

 

Flere Stories
Pierre Robert Group CSR Rapport 2018

Bærekraftsrapport

Vi mener at klær kan produseres på en etisk forsvarlig måte og jobber hardt for å bli mer bærekraftige. Selv om vi har en lang vei å gå, så er vi stolte av det vi har oppnådd. Vår CSR-rapport beskriver det vi har oppnådd så langt, i tillegg til våre ambisjoner for fremtiden.
Les mer
Barneklær av mirakelfiber  – Bra for både kloden, poden og lommeboken!

Barneklær av mirakelfiber – Bra for både kloden, poden og lommeboken!

Det finnes et mirakelfiber som ingen vitenskapsmenn har klart å etterligne. De unike egenskapene til ull gjør det varmt, bærekraftig og kan til og med hjelpe på atopisk eksem!
Les mer
11 måter å gjenbruke strømpebuksene dine

11 måter å gjenbruke strømpebuksene dine

Ikke kast de raknede strømpebuksene dine, det er utallige ting du kan bruke dem til! Og når de ikke kan gjenbrukes, kan de alltid resirkuleres.
Les mer