Miljø

Gratis limited edition resirkuleringsnett fra Fretex x Pierre Robert

Pierre Robert samarbeider med Fretex for å øke resirkulering av tekstiler. Få ditt eget gratis, limited edition resirkuleringsnett her, før de forsvinner!

Visste du at ødelagte strømpebukser, sokker og undertøy også skal leveres til Fretex? Pierre Robert samarbeider nå med Fretex for å øke andelen tekstiler som blir resirkulert. Alle tekstiler kan nemlig få et nytt liv, for det som ikke kan gjenbrukes kan gjenvinnes!

Hvordan du leverer klær til resirkulering, ser du her:

For å gjøre det lettere å komme i gang med resirkuleringen har vi laget et fint resirkuleringsnett som du kan ha hengende på badet, soverommet e.l., som en oppsamlingsstasjon for ødelagte tekstiler. Du kan selvsagt også bruke det som veske eller handlenett. Dette nettet er kommer i begrenset opplag, så her er det bare å bestille før det blir tomt. Og det er helt gratis for deg som handler i nettbutikken vår!

 

 

Flere Stories
Mikroplast for dummies: En Q&A

Mikroplast for dummies: En Q&A

Det er mye snakk om mikroplast i havet. Men hva er egentlig mikroplast, hvor kommer det fra og hva kan du gjøre for å unngå det?
Les mer
3 grunner til å velge økologisk bomull

3 grunner til å velge økologisk bomull

Usikker på hvorfor du burde velge økologisk bomull? Lurer på hvorfor økologisk bomull er bedre enn vanlig bomull? Her er 3 enkle grunner.
Les mer
Vi oppfordrer alle til å kildesortere!

Slik sorterer du forpakningen fra Pierre Robert

Vi oppfordrer alle til å kildesortere! Visste du at plastkrokene på våre pappforpakningen kan kastes rett i papiravfallet? Krokene skilles ut på gjenvinningsanlegget. Les mer om hvordan våre pakninger skal sorteres.
Les mer