Om oss

100% Fornøydgaranti

Kvier du deg mot å kjøpe klær du ikke kan prøve først? Da har vi en god nyhet. Vi lanserer nemlig Fornøydgaranti på alle plagg!
Hos oss står komfort i sentrum. Vi bruker mye tid på å teste ulike materialer, passform og snitt for å kunne lage klær som føles og sitter perfekt. Med fornøydgarantien kan du kan trygt handle Pierre Robert i dagligvare, prøve klærne hjemme i ro og mak, og om du ikke er fornøyd - uansett hvorfor - kan du returnere klærne til oss og få pengene tilbake. 

Slik foregår denne prosessen:  

1. Ta kontakt med forbrukerservice på tlf 22 06 27 87, eller fyll ut skjemaet i denne lenken.  

2. Send oss kvitteringen eller bilde av kvitteringen og/eller plagget.

3. Returner plagget gratis i konvolutten/pakken som du får tilsendt av forbrukerservice. 

4. Få eksakt samme beløp som du ga for plagget, tilbakebetalt på kontoen din. 

100% fornøyd, eller pengene tilbake!

NB! Garantien gjelder for produkter kjøpt i dagligvare. Men du har også angre-og reklamasjonsrett på produktene kjøpt fra Pierre Roberts nettbutikk, du kan lese mer om dette her.

 

Flere Stories
Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Finn din nærmeste Pierre Robert - forhandler

Les mer
Om Pierre Robert Group

Om Pierre Robert Group

Vi tror på den perfekte kombinasjonen av komfort og stil. Med enkle linjer og stilrent design finner vi inspirasjon i den Skandinaviske livsstilen, og alle våre klær blir utviklet av vårt designteam i Oslo.
Les mer
Skandinavisk design

Skandinavisk design

Pierre Robert er skreddersydd for en skandinavisk livsstil, noe som setter en høy standard. Materialene må være av høy kvalitet, passformen må være perfekt, og klærne må være stilrene og moderne, men komfortable nok for en hektisk hverdag.
Les mer