Del dette
Miljø

Bærekraftsrapport

Vi mener at klær kan produseres på en etisk forsvarlig måte og jobber hardt for å bli mer bærekraftige. Selv om vi har en lang vei å gå, så er vi stolte av det vi har oppnådd. Vår CSR-rapport beskriver det vi har oppnådd så langt, i tillegg til våre ambisjoner for fremtiden.

For å oppnå en mer bærekraftig tekstil- og motebransje, anser vi åpenhet som et nøkkelelement. Økt åpenhet fører til økt ansvarliggjørelse, og utgivelsen av vår CSR- og bærekraftsrapport er et viktig skritt på veien. Vi håper denne rapporten gir deg innsikt i vår drift og utfordringene vi står ovenfor, samt inspirasjon gjennom de forbedringene vi oppnår.

Les Rapporten (Engelsk)

Hvis du ikke finner det du leter etter, har spørsmål, kommentarer eller har lyst til å utfordre oss på det vi gjør, så vil vi gjerne høre fra deg. CSR@pierrerobert.no

Flere Stories
Barneklær av mirakelfiber  – Bra for både kloden, poden og lommeboken!

Barneklær av mirakelfiber – Bra for både kloden, poden og lommeboken!

Det finnes et mirakelfiber som ingen vitenskapsmenn har klart å etterligne. De unike egenskapene til ull gjør det varmt, bærekraftig og kan til og med hjelpe på atopisk eksem!
Les mer
11 måter å gjenbruke strømpebuksene dine

11 måter å gjenbruke strømpebuksene dine

Ikke kast de raknede strømpebuksene dine, det er utallige ting du kan bruke dem til! Og når de ikke kan gjenbrukes, kan de alltid resirkuleres.
Les mer
Klær som ikke kan gjenbrukes, kan fortsatt gjenvinnes.

Klær som ikke kan gjenbrukes, kan fortsatt gjenvinnes.

Hva gjør du med gamle underbukser, slitte sokker og hullete strømpebukser? Utslitte klær havner dessverre ofte i restavfallet, selv om de kan resirkuleres. Det ønsker vi å gjøre noe med å gjøre noe med. Slik resirkulerer du klær.
Les mer