Share this
Inspirasjon

8 spørsmål med Hanneli

Hurra det er høst! Endelig er vårt designsamarbeid med moteikonet Hanneli Mustaparta her. Kle deg i myk og deilig merinoull i stilrene snitt og duse, delikate farger. Her kan du bli litt bedre kjent med kvinnen bak kolleksjonen.

Hvorfor samarbeide med Pierre Robert?

Jeg har alltid hatt Pierre Robert med meg i kofferten til moteukene i Paris. På vinteren blir det iskaldt, og man er kledd fra topp til tå i tynne plagg fra de store designere. Redaktører har spurt meg hvordan jeg holder ut, og om jeg ikke er kald. Da har jeg vist dem Pierre Robert ulltrøyene mine og sagt at "i Norge vet alle at man har ull som det innerste laget mot kroppen, når det som kaldest". I tillegg er produktene av høy kvalitet, og jeg liker at det er tilgjengelig for alle uansett hvor du bor.

  

Hva var din visjon for kolleksjonen?

Jeg ønsket å skape plagg som holder en varm, men samtidig var noe man kan bruke som et eget plagg.

 

Hva opplever du som de 3 største forskjellene mellom det å jobbe i Oslo og det å jobbe i New York?

Å jobbe i New York, hvor alt skal være ytterst effektivt - folk drar ikke hjem fra jobb før noe er ferdig og man gir absolutt alt til en hver tid, er en energi som passer meg bra og har fått det beste ut av meg. Men jeg ser også at det er intenst over lengre tid, så det har vært en utrolig fin opplevelse for meg å oppleve å jobbe i Norge. Her er folk så dyktige, smarte og morsomme å jobbe med. I Norge er vi også flinkere til å kose oss, og man kan ikke gå gjennom livet uten å ha kost seg masse.

 

Hva er den største forskjellen på Oslo-fashion og New York-fashion?

Jeg opplever at jenter i Norge følger veldig godt med, og ser en enorm forskjell på gaten etter Instagram ble så stort.

 

We har en formiddag i Oslo, hva bør vi gjøre?

Ta en treningstime på The Room med Helle, dra så innom Juicery ffor en sunn smoothie, deretter bort til fantastiske Gimle parfymeri for å finne en unik parfyme som ingen andre har - før du sykler bort til Løkka for en lunsj påKamai.

 

«Vi har en 24-timer stop-over i New York», hva bør vi gjøre?

Ta en mattetime påFlywheel,så en deilige brunsj påEN Japanese Brasserie,før du sykler opp til Pier 40, hvor de har Trapeze timer. Etter det tar du en lunsj påBar Pitti, før du drar hjem og hviler for å så ta en middag på Little Owl eller Blue Ribbon Sushi. La kvelden ta deg til Lower East Side for å spille litt biljard på den brune lille baren Miss Sophies.

Hva er det beste med fargen rosa?

Pastellrosa er en veldig positiv farge. Man er glad i den hele livet, men den må brukes varsomt og på forskjellige måter opp gjennom livet. Hva er det som ikke er bra med rosa egentlig?


Hvilket plagg fra kolleksjonen skal du gi til bestevenninnen din?

Jeg har flere gode venninner som kommer til å få plagg fra kolleksjonen, og siden de er så fine og fantastiske på hver sin måte så blir det en god blanding.

 

 

Flere Stories
invisible truse usynlig

Derfor er ikke en truse bare en truse

Vi har gått en lang vei for å lage en truse som er verdens beste for akkurat deg. Les historien her.
Les mer
Tights yay or nay?

Strømpebukser yay or nay?

Når det kommer til strømpebukser er synspunktene — og tabbene — mange. Noen sverger til bare ben på enhver bekostning, mens andre tenker på tights som accessoirer og en kostnadseffektiv måte å oppgradere garderoben på. Så hva er egentlig greia? Begår vi en fashion faux pas i det vi kaster et par 10 denier strømpebukser i handlekurven? Svaret er heldigvis nei.
Les mer
Pierre Robert sportsundertøy sports-bh

Trenger du egentlig sportsundertøy?

Er det nødvendig å bruke penger på sports-bh og boxer? Eller kan du like gjerne bruke ditt vanlige undertøy?
Les mer