Del dette
Inspirasjon

1 topp 3 antrekk

Noen dager er det umulig å vite hva man skal ha på seg. Du stirrer oppgitt inn i et mørkt skap stappfullt av tykke gensere og delikate ulltopper som skal beskytte deg mot en kjølig norsk høstluft som siler ut varmen fra september-solen. Men sesongens må-ha baseplagg trenger ikke drepe antrekksinspirasjonen. Tvert imort. En enkel topp, som vår camisole i myk merinoull, kan by på flere spennende outfit-kombinasjoner.

1. Du har kanskje alltid tenkt at en ulltrøye skal brukes under andre plagg? Da bør du tenke om igjen. 90-tallsstilen er tilbake, og en camisole med spaghetti-stropper egner seg utmerket over en tynn, ribbestrikket turtleneck eller t-skjorte, hvis været tillater. Fullfør antrekket med et skjørt i semsket skinn. Brett både høyhalseren og camisolen ned i skjørtet og du har mestret moteverdenes hotteste trend.

WOOL COLLECTION

Topp Merinoull/Tencel® Soft Camel

Details

259,00 NOK 155,40 NOK

Variations

Add to cart options

Dette produktet er ikke tilgjengelig

2. Et kult antrekk er aldri for komplisert. Prøv vår camisole sammen med et par klassiske Levi’s bukser med litt høyde i livet. Kast en svart eller rød skinnjakke over skuldrene når vinden kommer krypende.

3. 90-tallets trender gjør, som sagt, comeback, og ingenting minner oss mer om en god gammeldags episode av FRIENDS enn magekorte gensere. Kombiner en croppet genser med vår camisole i myk merinoull. Du unngår gåsehud på magen samtidig som du slipper å føle deg som en tenåring igjen.

Flere Stories
ullgenser

Slik styler du de perfekte høstantrekkene

Basic klær i tynn ull er det perfekte utgangspunkt for en moteriktig stil for denne høsten – og årene som kommer. Fast fashion er nemlig ut – gå heller basic og bærekraftig!
Les mer
Barneklær: Dette bør barnehagehylla inneholde

Barneklær: Dette bør barnehagehylla inneholde

Lurer du på hvilke klær som trengs i barnehagen om høsten? Se miljøbarnehagens anbefalinger her.
Les mer
ullsokker barn

Ullsokker + gummistøvler = sant

Er det hoppe-i-sølepytt-vær? Hold barneføttene varme i gummistøvlene med ullsokker!
Les mer