Inspirasjon

Top Stories
Høstens mote med Jessica Almenäs

Høstens mote med Jessica Almenäs

Jessica Almenäs, svensk programleder, ambassadør og profil for Pierre Robert, styler høstens mote med strømpebukser. En enkel, monokrom outfit piffes opp med tights i spennende men subtilt mønster. I høstens trendbilde ser vi nettingmønster som en gjennomgående inspirasjon, men uten hull - slik at tightsene fortsatt varmer når gradestokken synker. En fargerik kjole faller pent over storfavoritten 50 den hold-in, en svart strømpebukse som har formgivende effekt over rumpe og lår.
Les mer
Endelig er vårt designsamarbeid med moteikonet Hanneli Mustaparta her! Bli litt bedre kjent med kvinnen bak kolleksjonen.

8 spørsmål med Hanneli

Hurra det er høst! Endelig er vårt designsamarbeid med moteikonet Hanneli Mustaparta her. Kle deg i myk og deilig merinoull i stilrene snitt og duse, delikate farger. Her kan du bli litt bedre kjent med kvinnen bak kolleksjonen.
Les mer
Flere Stories
Hanneli Mustaparta for Pierre Robert

Dette er Hanneli

Hanneli Mustaparta er tidligere norsk modell, og jobber som influencer, merkevarekonsulent og art director. Hun ble oppdaget av fotograf Per Heimly i 1999, og er i dag en ledende figur innen mote.
Les mer
Flere Stories
Våre favoritter

Våre favoritter

Våre ansatte har plukket ut sine favoritter fra årets Pierre Robert - kolleksjoner.
Les mer
Ullsokker + gummistøvler = sant

Ullsokker + gummistøvler = sant

Noen dager er det umulig å vite hva man skal ha på seg, men en enkel ulltopp, som vår camisole i myk merinoull, kan by på flere spennende outfit-kombinasjoner.
Les mer
Pierre Robert Svanemerket ull til barn

Slik får du ull til å vare

Varme ullplagg er slitesterke og kan vaskes i maskin, men for å bevare klærne lengst mulig er det viktig å vaske ullen på riktig måte.
Les mer